4 tips bij het online kopen van inktcartridges

Online op zoek naar goedkope inkt cartridges? Dan ben je er vast al achter gekomen dat het nog best lastig is om deze te vinden. Er is namelijk een groot aanbod van aanbieders, dus hoe vind je nou een betrouwbare webshop waar je veilig en snel een inktpatroon kunt aanschaffen?

Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij 4 tips voor je opgesomd. Zo wordt het makkelijker voor je om een betrouwbare aanbieder te vinden, die snel je inktpatronen levert.

1.Lees blogs en reviews

Het is een aanrader om eerst diverse artikelen, blogs en reviews te lezen over het online kopen van een cartridge. Je weet dan beter welke inktpatronen voor jouw printer worden aanbevolen en waar je op moet letten bij een aanbieder. Lees ook een aantal reviews. Zo kom je erachter welke webshop betrouwbaar is en goede producten aanbiedt.

2.Vergelijk de aanbieders

Heb je een aantal aanbieders van inktcartridges gevonden? Vergelijk deze dan met elkaar. Let hierbij niet alleen op de prijzen, maar ook op de service die ze hanteren en hoe snel ze leveren. Lees ook het ‘over ons’ gedeelte en check of er een klantenservice beschikbaar is. Bij een betrouwbare webshop kun je op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via het contactformulier, telefonisch en het chatmenu.

3.Let op de betalingsmogelijkheden

Heb je een aanbieder gevonden? Let dan ook op de betalingsmogelijkheden. Een betrouwbare inktwebshop biedt diverse betaalopties. Het is in ieder geval een vereiste dat je hier kunt betalen met je Creditcard, iDeal, Bancontact/Mistercash en PayPal. Je hebt dan de zekerheid dat je je bestelling kunt betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving.

4.Kies een aanbieder

Let bij de aanbieder ook op de verschillende inktcartridge. Zo heb je vaak de keuze uit originele cartridges en die van het eigen huismerk. Print je veel? Let dan ook op de aanbiedingen. Een voordeelset is dan een erg goede keuze.