Aanbevelingen voor wasmachines

De twee grote wasmachine fabrikanten van dit moment zijn Bosch en Siemens. Hier is al uitvoerig door verschillende websites over geschreven. Op elke website die gaat over een nieuwe wasmachine aanschaffen is te uitvoerig te lezen hoe goed de wasmachines zijn. Toch moet de rest van de competitie niet vergeten worden. Ze zijn namelijk niet de enige goed weten hoe je een goede wasmachine maakt. In dit artikel besteden we wat tijd aan het andere merken die ook gewoon ontzettend goede wasmachines maken.

Andere goede merken

Naast de top merken Bosch en Siemens zijn er natuurlijk nog andere merken die wat aandacht verdienen. We zullen beginnen bij de oude topper waar nog steeds ontzettend veel over gepraat wordt. De wasmachine fabrikant Miele.

Miele

Miele maakt nog steeds goede wasmachines. Daar is zeker niet over te klagen. Ze zijn echter niet de beste in het maken van wasmachines. Dit denken wel veel mensen nog. Dit is niet echt terecht. Waar Miele wel erg goed in is dat is het maken van wasmachines die duurzaam zijn. De duurzaamheid van de wasmachines van Miele is namelijk echt top te noemen. Ze maken wasmachines die vaak makkelijk de 10 jaar halen. Uiteraard zijn er ook uitzonderingen. Het vervelende is dat je deze uitzonderingen vaak sneller hoort en leest op internet.

Een ander nadeel van een wasmachine die ontzettend lang mee gaat is de energiezuinigheid. Het is namelijk niet zuinig of goed voor je kleding als je een wasmachine gebruikt die al 30 jaar oud is. Doe jezelf dus een plezier en vervang wasmachines die zo ontzettend oud zijn gewoon. Je houd hierdoor elke maand meer over voor leuke dingen en de kans is groot dat je erg blij bent met de nieuwe wasmachine en al zijn features.

LG

Deze fabrikant verdient ook een aardig woordje. Ze hebben namelijk een super toffe wasmachine gemaakt die 12 kilo wasgoed aan kan. Dit is een stuk meer als gemiddeld. De wasmachines van tegenwoordig hebben ongeveer een gemiddeld capaciteit van 7 tot 9 kilo. Vroeger was dit overigens maar 5 tot 6 kilo. Voor grotere gezinnen is dit dus zeker een goede wasmachine om te proberen.

Samsung

Ten slotte is ook Samsung een solide wasmachine fabrikant. Als de scores bekeken worden van de wasmachines waarmee Samsung de markt op komt dan is zeker te zeggen dat de gemiddelde score van deze fabrikant erg goed is. Het is goed dat om te zien dat Samsung op consistente basis wasmachines maakt die goed