Alles over affiliate marketing

Affiliate marketing is het nieuwe verdienmodel. 

Vooral nu er veel adblockers op de markt zijn, en steeds meer mensen een adblocker gaan gebruiken, is het voor sites niet meer rendabel om alleen advertenties op de sites te tonen. Affiliate marketing is dan ook een veel aantrekkelijker verdienmodel.

Met affiliate marketing promoot je andere producten en diensten in ruil voor commissie. 

Hoe werkt affiliate marketing?

Dit werkt vrij simpel, aangezien alles geautomatiseerd gaat. Aan de hand van een affiliate link wordt gemeten waar de verkoop door heeft plaatsgevonden. 

Ook de commissie wordt automatisch uitbetaald via de affiliate site, zoals bijvoorbeeld PayPro.nl of Daisycon.com. 

Affiliate marketing is een eenvoudig verdienmodel om mee te beginnen. Je hebt geen technische kennis nodig en ook geen budget. Iedereen kan dan ook met affiliate marketing beginnen.

Het mooie van affiliate marketing is dat je het enorm kunt opschalen. Als je een goede campagne hebt lopen, of een website die veel bezoekers heeft, kun je daar flink geld mee verdienen. Ik doe minimaal zo'n 200,- euro per dag. Puur door andere producten te promoten.

Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen laat ik je zien in deze affiliate marketing cursus. Je kunt gelijk beginnen.

Besef goed dat veel mensen en websites overstappen op dit nieuwe verdienmodel, maar dat het nog relatief nieuw is. Mensen kennen het over het algemeen niet, en nog niet veel sites passen dit nu toe. Daarom raad ik je aan om zo snel mogelijk te beginnen met het toepassen van affiliate marketing. Zo kun je voordat de meeste mensen er mee beginenn, aan de slag gaan en er geld mee verdienen.

Succes!