De stijlen van Leolux meubelen

Misschien ben je nog niet echt bekend met het meubelmerk Leolux. Op www.kokwooncenter.nl kun je hier goed kennis mee maken. Hier vind je informatie over het meubelmerk Leolux en kun je gelijk enkele voorbeelden van meubelen bekijken, zodat je kunt inschatten of het iets voor je is. Deze meubelen zijn een Nederlands product en worden geproduceerd in Venlo.

Als je na de indrukken die je op kokwooncenter.nl hebt opgedaan, graag een persoonlijke indruk wilt hebben en de mogelijkheid om de meubelen in het echt uit te proberen, kun je in Amersfoort naar het grote Design Center toe.

De collectie onderscheidt zich doordat de meubelen zijn onder te verdelen in drie sfeersegmenten. Elk segment binnen de collectie heeft zijn eigen karakter, sfeer en uitstraling. Zo vind je altijd wel een sfeer binnen deze woonstijl die zal aansluiten bij de jouw ideeën over hoe je jouw woonruimte wil vormgeven. Binnen de meubelcollectie vind je de Leolux Scultures. Dit is een onderscheidend en internationaal design. Ook vind je de Leolux Roots, welke meer modern is vormgegeven. Als laatste heb je de Leolux Silver, welke een vertrouwd design biedt met een extra hoog comfort gehalte. Bij kokwooncenter.nl vind je verdere informatie.

1