Het beste internet en TV pakket voor lage inkomens

Voor lage inkomens is het weleens lastig om een internet en TV pakket af te nemen, echter bieden een paar providers ook goedkope internet en TV pakketten aan.

Goedkoop internet en TV

Voor mensen met een laag inkomen is er gelukkig goedkoop internet en TV, hiermee heb je snel internet met een uitgebreid TV pakket. De goedkoopste van dit moment is Tele2, mocht je een alternatief voor Tele2 willen dan kun je kijken om een internet en TV abonnement te combineren van twee verschillende providers. Wanneer je dit doet is een combinatie van Online en KPN het goedkoopst. Wij raden echter altijd aan om een internet en TV pakket bij dezelfde provider af te nemen, dit komt doordat je bij een combi pakket altijd meer televisie zenders krijgt dan bij een los TV pakket.

Zo krijg je bijvoorbeeld bij Digitenne slechts 28 televisie zenders, waarvan geen enkele in HD te ontvangen is, bij een internet en TV pakket van KPN krijg je 60 zenders waarvan 20 in HD. Bij Ziggo krijg je bijvoorbeeld 30 zenders waarvan 3 in HD bij het losse TV pakket, echter krijg je bij een combi pakket van internet en TV maar liefst 60 zenders waarvan 27 in HD.

Meeste televisie zenders bij een goedkoop internet en TV

Wanneer we internet en TV vergelijken, dan zien we dat de meeste providers rond de 60 televisie zenders aanbieden. Bij deze pakketten heb je meestal een twintigtal zenders in HD. Er is echter een provider die heel veel televisie zenders aanbiedt bij een goedkoop internet en tv pakket.

Telfort is een provider die standaard een lage prijs aanbiedt, zij stunten niet met kortingen voor de eerste zoveel maanden. Daar komt dat ze momenteel de meeste televisie zenders aanbieden bij een internet en TV pakket onder de € 40,- per maand. Met 70 televisie zenders, waarvan 22 in HD, zijn zij veruit de beste aanbieder van een voordelig internet en TV pakket.