Knikarmscherm

Knikarmscherm tegen de zon

Hebt u ook vaak last van een te felle zon in uw huis en op uw terras? Dan is een knikarmscherm van Zonservice de ideale oplossing. Dit is in principe een gewoon zonnescherm dat boven uw raam bevestigd wordt, waardoor het ervoor zorgt dat er geen felle zonnestralen uw huis meer in kunnen dringen. Maar het heeft als verschil met een gewoon zonnescherm de grootte. Door de grote diepte van het scherm, zorgt het er voor dat u ook buiten kunt profiteren van de schaduw die het weet te geven. Met een knikarmscherm slaat u dus echt twee vliegen in een klap, door zowel binnen als buiten koelte te realiseren. Het is natuurlijk heerlijk om een lekker koel huis te hebben op het moment dat het buiten heel erg warm is. Met een knikarmscherm kunt u dit gemakkelijk realiseren doordat het scherm het warme zonlicht tegenhoudt. Natuurlijk zijn er ook nog andere soorten zonweringen die u kunt gebruiken om de warmte tegen te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rolluik, maar dit heeft weer als nadeel dat er helemaal geen licht meer binnenkomt en u dus een lamp aan zult moeten doen als u binnen iets wilt doen. Dit maakt een rolluik voor huiskamers toch een minder geschikte oplossing. U kunt natuurlijk ook voor andere soorten zonneschermen kiezen, zoals markiezen, maar deze hebben weer niet het voordeel dat ze niet zoveel diepte hebben als een knikarmscherm en dus alleen voor koelte binnenshuis zorgen. U moet dan nog een extra product ernaast nemen om ook voor bescherming tegen de zon buitenshuis te zorgen. Met een knikarmscherm hebt u maar één product nodig om zowel binnen als buiten in de koelte te kunnen zitten. Daarom is het ook een ideale oplossing voor heel veel situaties.

Buiten in de schaduw met knikarmscherm

Zoals gezegd hebt u met een knikarmscherm niet alleen maar een beschermingsmiddel tegen hitte binnenshuis, maar zorgt het ook voor een schaduwrijke plaats buiten. Er zijn natuurlijk heel veel andere producten die u ook zou kunnen gebruiken als u graag buiten in de schaduw wilt zitten, zoals een parasol, een partytent of een vaste overkapping aan uw woning. Maar deze hebben allemaal een aantal nadelen waar u bij een knikarmscherm geen last van hebt:

  • Met een vaste overkapping hebt u altijd schaduw, u kunt er niet voor kiezen om deze op te klappen op dagen dat de zon niet zo sterk is.
  • Een partytent moet u iedere keer als u deze wilt gebruiken opnieuw in elkaar zetten. Om er zeker van te zijn dat deze stevig staat, moet u ook nog eens aan de slag met haringen, om de hele tent goed te verankeren.
  • De voet van de parasol staat vaak in de weg en is echt iets waar veel mensen zich aan stoten. Bovendien belemmert de steel van de parasol vaak het zicht als u met een groepje mensen bij elkaar zit en deze kan dan flink in de weg staan. Een extra nadeel is dat de grootte van een parasol zeer beperkt is en u dus ook maar een klein stuk schaduw krijgt.

Een knikarmscherm heeft van al deze problemen geen last. U hebt niet te maken met een steel die in de weg zit of een parasolvoet die in de weg staat. U hoeft ook niet iedere keer een hele tent op te bouwen en bij een minder sterke zon kunt u het knikarmscherm gewoon ingeklapt laten en genieten van de zonnestralen op uw huid. Een knikarmscherm biedt dus zeker heel veel voordelen ten opzichte van andere zonwerende producten.

Kies voor Zonservice

Of u nu dus op zoek bent naar een zonwerend product voor binnenshuis of voor buitenshuis, met een knikarmscherm zit u eigenlijk altijd helemaal goed. Bent u geïnteresseerd in een dergelijk product, dan bent u bij Zonservice absoluut aan het juiste adres. Zij hebben een zeer ruime collectie aan dergelijke schermen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt exemplaar te vinden is. Vindt u het lastig om op basis van plaatjes op de website een keuze te maken, dan kunt u alle producten die zij aanbieden rustig in hun showroom bekijken, zodat u een goed beeld ervan krijgt voordat u tot de aankoop overgaat. U kunt bij Zonservice bovendien niet alleen een prachtig standaard knikarmscherm kiezen, u kunt bij hen ook terecht voor exemplaren met extra luxe. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een model met geïntegreerde verlichting, waardoor u op warme zomerdagen tot in de late uurtjes buiten kunt blijven zitten en de krant of een goed boek kunt lezen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een knikarmscherm met geïntegreerde verwarming. Dat maakt het mogelijk om al vroeg in het jaar of in de nazomer ook nog lekker buiten te kunnen zitten, zonder dat u het heel erg koud krijgt. Uiteraard zijn er ook modellen waarbij beide eigenschappen gecombineerd zijn en u dus van extra luxe kunt profiteren. Het mag duidelijk zijn, een knikarmscherm is dus de ideale oplossing voor iedereen die het graag binnen koel houdt in de zomer en buiten graag een schaduwrijke plek wil hebben om van het heerlijke weer te genieten. Bij Zonservice bent u voor een goed knikarmscherm dus absoluut aan het juiste adres en u krijgt altijd een lange garantie op uw aankoop. U profiteert bij hen bovendien ook nog eens van deskundige installatie en een hoge kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. 

1