UPC alles in een

UPC alles in 1UPC heeft een drietal uitstekende alles in een pakketten. Pakketten met internet, telefonie en ook met tv. De drie pakketten heten het alles in 1 basis pakket, het alles in een power pakket en het alles in 1 extra power pakket. Het aantal tv zenders en de extra opties maken naast de internetsnelheid het grote verschil. 

Supersnel internet! 

De verschillende alles in 1 abonnementen van UPC kennen verschillende internet snelheden. Het begint met 50 megabytes per seconde en loopt op tot maar liefst 200 megabytes per seconde. Het is heerlijk om te ontdekken hoe snel het is. Daarnaast heb je bij UPC ook toegang tot maar liefst 500.000 wifi spots waar je gratis gebruik van kunt maken. Dus ook buiten de deur kun je volop internetten op je laptop en ook op je smartphone of tablet. En dat is natuurlijk geweldig. Toch?

Heerlijk achter de buis kruipen.

De alles in 1 pakketten van UPC hebben daarnaast nog veel meer mogelijkheden. Zo is het basis pakket uitgerust met 70 normale zenders en maar liefst 15 HD kanalen. Het extra power pakket maakt het helemaal bond met 110 normale kanalen en 35 HD kanalen. En dat is natuurlijk wel genieten. 

Waar wacht je nog op?

Kies ook voor een van de alles in 1 pakketten van UPC.

1