Vuurschalen als decoratie item

Een vuurschaal is vaak het middelpunt van je terras en zorgt voor een aangename warmte. Maar de schalen worden lang niet altijd gebruikt om voor warmte te zorgen. Ze kunnen namelijk gebruikt worden als decoratie item. Hiervoor wordt vaak gekozen om de schalen op een voet te zetten. Hierdoor komen ze wat hoger te staan en kan je ze op diverse plekken in je tuin neerzetten. Gewoon voor een sfeervol vuur of als een natuurlijke manier om je tuin extra te verlichten tijdens de wintermaanden. 

Plaats toortsen met vuurschalen

Je pad verlichten met buitenverlichting doet natuurlijk iedereen al. Als je opzoek bent naar een nieuwe manier om verlichting te creëren, dan kan je kiezen voor vuurschalen op toortsen. Plaats de toortsen langs het pad en steek het haardhout in de brand. Geniet van het knapperende vuur terwijl de omgeving verlicht wordt. Uiteraard raden we nog steeds buitenverlichting aan, maar deze natuurlijke manier van verlichten is leuk als u tijdens de winter of zomer buiten plaats neemt op het terras. 

Decoreren met tuindecoraties

Een vuurschaal hoeft absoluut niet verplicht gebruikt te worden voor vuur. Je kan de schaal ook prachtig decoreren met tuindecoraties. Dit is extra leuk als je de schaal plaatst op een verhoging. Maak er bijvoorbeeld een vogelvoedertafel van tijdens de herfst maanden. Of verlicht de schaal met buitenverlichting tijdens de kerst. Het is allemaal mogelijk met je eigen schaal als decoratie item. Kijk voor meer productinformatie eens op Gardenmart.