Waar op letten bij het kopen van rolluiken?

Als je van plan bent om rolluiken te kopen, zul je diverse keuzes moeten maken. Een rolluik koop je natuurlijk niet zo maar en eerst ga je er goed over na denken wat precies je wensen zijn. Bij de keus voor rolluiken heb je de prijs in elk geval in eigen hand. Wanneer je enthousiast bent over een bepaalde rolluik met handbediening, kun je deze aanschaffen.

Voor een rolluik van 1 bij 1 meter kun je uitgaan van een bedrag vanaf 100 euro. Een handbediening is in dat geval het goedkoopst, maar een elektrische bediening is wellicht handiger. In dat geval zul je meer betalen. Het merk is ook bepalend bij de prijs. Bij een handmatige bediening kun je zoals gezegd uitgaan van circa 100 euro, maar er zijn ook varianten tot 300 euro.

De elektrische bediening is niet per definitie duurder, want er zijn ook uitvoeringen van 150 euro. Het wordt pas wat duurder wanneer je een rolluik gaat kopen met elektrische bediening op afstand. Dan heb je een handige afstandsbediening en betaal je gemakkelijk 300 tot 400 euro. Bij rolluiken-discount.nl kun je hoogwaardige rolluiken kopen. Ook andere varianten zijn hier verkrijgbaar.  

1